Το WOC επιστρέφει στις 20 Ιανουαρίου!

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος
Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή

Μια ημερίδα για τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα στον χώρο του crafting, αφιερωμένη σε όσους θέλουν να μετατρέψουν το hobby τους σε επάγγελμα!

Επιτυχημένοι δημιουργοί, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου του diy και του marketing,  γνωστοί  crafters που επιχειρούν μέσω Internet θα βρίσκονται όλοι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για να μοιραστούν τα μυστικά τους για την επιτυχία στον κόσμο της δημιουργικής επιχειρηματικότητας.

Οι βασικές κατευθύνσεις της ημερίδας είναι: η έμπνευση, οι πρακτικές του αποτελεσματικού marketing & η χρήση της τεχνολογίας με σκοπό την μέγιστη δυνατή προώθηση των δημιουργιών. Οι βασικές ερωτήσεις που θα τεθούν είναι: Ποιος είναι ο αποτελεσματικός τρόπος να χτίσω ένα brand; Πώς θα πουλήσω αποτελεσματικά αυτά που φτιάχνω; Ποιες online πλατφόρμες υπάρχουν; Πώς θα προωθήσω τις χειροτεχνίες μου στα social media; Πώς θα φωτογραφίσω σωστά τις δημιουργίες μου για την καλύτερη προβολή τους; Πώς θα κερδίσω χρήματα από αυτά που δημιουργώ;

Ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα απαντήσουν στα παραπάνω μέσα από τις ομιλίες τους! Οι πρώτοι ομιλητές έχουν ήδη ανακοινωθεί: η Annie Sloan, οι 3 Quarters, οι Think Pig, η K’s Workshop θα μας εμπνεύσουν με τις εντυπωσιακές ιστορίες επιτυχίας τους. Ο Κώστας Ντάνης, θα μιλήσει για τον σωστό τρόπο που πρέπει να φωτογραφίζονται οι δημιουργίες και η Ιφιγένεια Χριστουδουλίδη και ο Ζαχαρίας Πολυμενάκος από το CreativeBizLab, θα μας δείξουν όλες τις επιλογές των online πλατφορμών που υπάρχουν.  Ο Πέτρος Ντόκος θα μας μάθει πώς να χτίσουμε και να προωθούμε αποτελεσματικά το brand μας και ο Αλέξης Κομσέλης θα μας μυήσει στις τεχνικές του business mentoring.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, με προσφορά early bird έως και 27 Δεκεμβρίου, στα 43 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Αγόρασε εδώ το εισιτήριο σου: Εισιτήρια εδώ!