Πέτρος Ντόκος

Head of Strategy @ DOPE

Πέτρος Ντόκος | Head of Strategy at DOPE, Founder at Provocateur.gr

Ο Πέτρος Ντόκος ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στο Finance, στο American College of Greece (Deree). Το 2009 ξεκινά την επαγγελματική του πορεία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και τα venture capitals για να μεταπηδήσει στο Digital Marketing και την OgilvyOne, το 2011.

Το 2014, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Account Director, με αποκλειστική ευθύνη για πληθώρα πολυεθνικών οργανισμών (ΟΤΕ Group of companies, L’Oreal Hellas, Bacardi Hellas, Unilever, Reckitt Benckiser), ορίζει στρατηγικά την τοποθέτηση κορυφαίων brands στον νεοεισερχόμενο “ψηφιακό κόσμο”, επιστρέφοντας sales growth και υψηλό brand loyalty.

Από τον χώρο των media, μεταπηδά στο publishing, για να δημιουργήσει το Provocateur.gr. Ένα εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων νεανικών μέσων στο χώρο των media, φτάνει στον πρώτο του χρόνο να κερδίζει την κορυφαία θέση στο ηλικιακό κοινό 18-34 μέσα από τη διαφοροποιημένη του εμπορική τοποθέτηση στο native content, την προσωποκεντρική του ταυτότητα και το ένα και πλέον εκατομμύριο των unique αναγνωστών του.

Παράλληλα από το 2014, δραστηριοποιείται και ως Executive Producer, Photographer και Content Creator για την διαφημιστική αγορά.

Σήμερα δημιουργεί για λογαριασμό της DOPE ως Head of Strategy, αντιπροσωπεύοντας παράλληλα πληθώρα content creators στο οικοσύστημα του Facebook. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά συνέδρια ως ομιλητής, ενώ διατηρεί πάντα το ρόλο του consultant στον τομέα του content strategy.